Cabinet Ginecologie

Pentru a duce o viata sanatoasa din punct de vedere ginecologic,
este important ca femeia sa constientizeze importanta controlului periodic…

SERVICII OFERITE DE DR. LAZAR OVIDIU

Ginecologie Alba Iulia, Dr. Lazar Ovidiu

Lazar Ovidiu, Ginecolog

Dr. Lazar Ovidiu

Medic Ginecolog

…calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate, cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii.

…punem la dispozitia dumneavoastra experienta de peste 20 de ani!

Cabinetul nostru a fost deschis in anul 2000 si in cei peste 15 ani de activitate a acordat servicii medico-chirurgicale pacientilor de toate varstele. Dr. Lazar Ovidiu medic primar obstetrica ginecologie cu competenta in ecografie, colposcopie si chirurgia laparoscopica,membru al societatii romane  de obstetrica ginecologie si al societatii de chirurgie minim invaziva.Va asteptam cu drag

Cabinetul Dr. Lazar Ovidiu, este un cabinet privat situat in zona pietei din Cetate, pe Strada Toporașilor. Cabinetul Dr. Lazar Ovidiu, ofera servicii care servesc nevoilor dumneavoastra in domeniile Ginecologie si Obstetrica si analizele medicale necesare stabilirii diagnosticului afectiunii dumneavoastra.

Noi intelegem importanta creerii unei relatii medic-pacient, care trebuie sa fie bazata pe respect, intelegere si nu in ultimul rand informare. Ascultam pacientul si intelegem problemele sale. Acordam timp indelungat lamuririi si explicarii cauzelor si consecintelor afectiunilor. Credem ca anamneza corecta ajuta la punerea unui diagnostic corect iar tratamentul trebuie sa fie pe de plin inteles si agreat de pacient.

PROGRAMARI ONLINE

Investigatii Ginecologice de rutina!

Investigatiile ginecologice de rutina pot descoperi din timp unele afectiuni sau unele stari anormale, evitandu-se situatiile dificile sau complicatiile ce pot aparea in timp. Pentru a putea pune un diagnostic complet si corect, in functie de sfaturile noastre exista o serie de analize si investigatii suplimentare care sunt recomandate a fi efectuate.

Servicii oferite...

Va puteti programa online...

Investigațiile ginecologice de rutina vad ceea ce tu nu poti simti! Controleaza-te! Fii sigura ca esti bine pentru tine si cei dragi tie!